Inspiration

Transsiberië express – Beijing

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Transsiberië express – Beijing

De trein weer in, op weg naar de eindbestemming Beijing. Langzaam aan begin ik afscheid te nemen van de trein en kan ik vaste grond onder mijn voeten ook wel weer waarderen. Daar in de verte zie ik de stad liggen en weet ik dat het einde van mijn eerste avontuur nadert. Een avontuur om met zeer veel plezier op terug te kijken. Ik ben goed tot rust gekomen om mijn reis te vervolgen. Wanneer ik de trein uitstap wordt ik overladen door de drukte van de stad. Met een grote backpack op mijn rug en een daypack op mijn buik, ben ik voer voor chinezen die mij naar hun hostel willen trekken. Tja kom er maar eens onderuit dat jij geen toerist bent. Aangezien ik ook nog geen hostel geboekt had, heb ik maar van het moment gebruik gemaakt. Ik liep langs alle taxi chauffeuren en keek naar de foto’s die ze bij zich hadden van het hotel waar ze voor werkte. Het hotel met de beste foto’s en prijs koos ik uiteindelijk. Het Super 8 hotel, was een schreeuwerig hotel met een geel rood logo. Waar kwam ik nu weer terecht… eenmaal binnen werd ik aangenaam verrast. De kamer was zeer groot en erg netjes. Prima plekje voor de komende vier dagen!

 

 

Comments are closed.